• Slider Image
  • Slider Image
  • Slider Image

Actualiteit

Français Nederlands

augustus 4, 2020

De winter komt eraan

Wacht niet tot je het koud hebt om je elektrische radiatoren te bestellen. Het is verstandiger om nu reeds te...
Meer info
maart 16, 2020

De nieuwe website!

Elkatherm staat bekend als de meest efficiënte elektrische inertie-radiator van zijn generatie! Maar dat is niet alles… Ze zijn autonoom...
Meer info
februari 11, 2020

smalle ruimtes?

Kiezen voor een zuinige en efficiënte elektrische verwarming is één ding. Maar welk type verwarming moet je kiezen als je...
Meer info

Elkatherm

Elkatherm radiatoren zijn synoniem voor efficiënte elektrische verwarming. Ze staan bekend om hun kwaliteit en prestaties op het gebied van warmte en comfort en zorgen voor een gezonde en stabiele warmte, ongeacht het volume van uw ruimte. In combinatie met fotovoltaïsche panelen bieden uw ELKATHERM-radiatoren u de mogelijkheid om een elektrische autonomie te bereiken en uw verwarmingsfactuur tot nul te herleiden. Maar ze zijn niet alleen synoniem voor comfort of efficiëntie, het zijn intelligente radiatoren van de nieuwe generatie. Met onze innovatieve elektrische radiatoren bieden wij individuele oplossingen waarmee u vandaag de dag kunt profiteren van onze technologie van de toekomst.

Gemak van installatie
Een eenvoudige 220 volt stekker is alles wat nodig is om hem aan te sluiten. Het enige wat u hoeft te doen is het model en de kleur te kiezen uit ons ruime assortiment die bij u past.

Energiebesparing
Profiteer van ongeveer 66% minder stroomverbruik in vergelijking met de oudere generatie accumulatoren.

Autonomie
In combinatie met zonnepanelen bieden uw ELKATHERM-radiatoren u de mogelijkheid om een elektrische autonomie te bereiken en uw verwarmingsfactuur tot nul te herleiden.